Тренд на екологічність.

Усвідомлене споживання, натхнення природою і бажання бути ближче до неї - тренд на екологічність не здає позицій і це не може не радувати. Особливо це помітно в організації життєвого простору.

Люди втомилися від урбаністичного середовища. Тому еко-концепція торкнулася абсолютно всіх нюансів:

  1. Наприклад, житло з власним виходом в сад або на терасу користується зараз величезним попитом, так само як і заміські будинки. Внутрішні дворики стають нашими вітальнями. А багатоквартирні будинки не будуються без балконів.
  2. Дизайн приміщень все частіше стає якісним і "зеленим" - цей колір є трендом, і його можна відшукати в будинках в будь-яких відтінках. А рослини є модними акцентами, причому не тільки в вазонах, але в оздобленні стін, меблів, аксесуарів.
  3. Вибір меблів оцінюється з точки зору кліматичної нейтральності. І це не тільки про екологічність, а й про повторне використання, про матеріали, які придатні до переробки, а також реставрацію предметів меблів.
  4. Стосовно безпечних матеріалів в інтер'єрі, то крім усім відомих дерева, каменю і металу, зараз на піку популярності знаходиться ще і кераміка ручної роботи, елементи з бамбука та ротанга, натуральні тканини, а для наповнення м'яких меблів використовується кукурудза, бамбук і навіть водорості.

 Ми тішимось з того, що люди почали цікавитися історією продукту - де, ким і з чого він був зроблений з метою зменшити екологічний вплив на нашу планету.

До списку статей