«Immer besser» (нім). "Все краще і краще" © Miele

Кожен з нас створює "будинок своєї мрії", а потім обладнає його. У цьому будинку ми з особливою педантичністю облаштовуємо кожен нюанс: будь-то інтер'єр або меблі, освітлення, текстиль та побутова техніка.

Саме про техніку сьогодні і поговоримо. Адже ми хочемо поділитися з вами дуже крутою новиною: KUBIS стає офіційним партнером компанії Miele!

А це означає, що відтепер побутова та професійна техніка Miele буде представлена ​​в нашому шоу-румі. І в партнерстві з компанією, історія якої налічує більше 120 років, ми готові надавати вам кращий сервіс з облаштування ваших будинків.

Висока якість, інноваційні технології, виробництво за високими стандартами, дизайн поза часом - ті складові, завдяки яким техніку Miele знають і цінують у всьому світі. Тепер і у вас є можливість приєднатися до шанувальників цього бренду і придбати преміальну німецьку техніку для кухні, для догляду за білизною та будинком, а також аксесуари та побутову хімію Miele.

 

 

 

І розпочинаємо ми історію даного співробітництва з того, що надаємо окремого менеджера, який буде знайомити наших замовників з новинками, технологічними нюансами і характеристиками побутової та професійної техніки Miele.
KUBIS - вдосконалюємося для вас!

 

 

До списку статей