Випробування часом або що потрібно врахувати під час вибору корпусних меблів.

Як створити інтер'єр, який буде актуальним у всі часи, – питання дуже складне, що не має однозначної відповіді, адже у кожного свої смаки, уподобання та уявлення про ідеальний інтер'єр.

Але є те, що допоможе в досягненні поставленої мети щодо якості меблів цього інтер'єру. І ось кілька порад від KUBIS:

Інвестуйте у “сировину” та рівень якості виготовлення виробів. Адже меблі із міцних сучасних матеріалів, оброблених на інноваційному обладнанні прослужать вам довгі роки, не завдаючи клопоту у догляді.

Не соромтеся перевіряти, як працює фурнітура у представлених зразках: наскільки плавно доводяться фасади до закриття, добротність роботи меблевих петель, легкість у рухах розсувних систем тощо.

Вибирайте перевіреного виробника, який знаходиться на ринку багато років, має великий завод повного циклу та власних співробітників, які відповідають за кожен етап роботи: від дизайну меблів до його встановлення.

KUBIS зробив огляд меблів на об'єкті, який був закінчений понад два роки тому. Якість кожного виробу тут залишилася ідеальною і буде такою ще багато років.

Адже позачасовий інтер'єр – це саме той, який не доведеться міняти кожні п'ять років через втрату якості чи функціональності.

До списку статей