Що приніс нам рік новий? Меблеві тренди 2021.

Тенденції в меблевому дизайні змінюються не дуже часто. Але саме зараз відбуваються зрушення в цій галузі.

Отже, в 2021 році, фахівці рекомендують дотримуватися курсу на такі тренди:
Стиль. Уже зараз простежується тяжіння до персоналізації в оформленні інтер'єрів. Меблі підбираються враховуючи потреби і смакові уподобання людини. Що виводить еклектику на новий рівень. Поєднати улюблене бабусине крісло з ультрасучасним металевим столиком? - легко! І навіть дуже модно в нинішньому році.
Матеріали. Точки дотику з природою продовжують бути актуальними, тому екологічність залишається трендом. Також широко затребуваними стануть предмети інтер'єру, зроблені з поєднань матеріалів. Метал, дерево, камінь і скло додають фактурності і креативу меблям.
Колір. Поєднання сірого і зеленого (за версією Pantone) будуть доповнюватися відтінками "землі, зелені і овочів" в інтер'єрах.
Функціональність. Тренд, який прийшов до нас з Європи - меблі-трансформери. Стіл, що перетворюється в ліжко або TV-зона, яке ховається до шафи за допомогою пари маніпуляцій. У будь-якому випадку багатозадачність предметів додасть комфорту оселі.
Політ людської фантазії - безмежний, по відношенню до предметного дизайну, в тому числі. Тенденцій на сьогодні ми маємо теж дуже багато, але головні з них завжди говорять про те, що обстановка в домі повинна бути затишною.
 

До списку статей