BE|LIVE — український проєкт відбудови приватного житла під час війни

У просторі KUBIS відбулася зустріч дизайнерів та архітекторів за важливою темою — відбудова приватного житла під час війни. Архітектор Олександр Колеровий (Koleroviy Premium Architecture & Design) презентував свій інноваційний проєкт — BE|LIVE. Сьогодні ми знаємо дійсну цінність відчуття домашнього затишку. Тисячі людей в Україні втратили житло через війну. Олександр Колеровий розробив проєкт блочного експрес-будівництва будинків. Це ідея альтернативного модульного містечка — комфортного для тривалого життя, а не тимчасового аскетичного житла.

Олександр Колеровий поділився концепцією BE|LIVE,  історією створення проєкту та його можливостями. Зростаючі будиночки блочного типу складаються з модулів і можуть збільшуватись за потребою. Філософія можливості переміщення будиночку разом із меблями, речами і власне життям — це можливість адаптувати себе до нових реалій життя.  Твій дім там, де ти. 

Будинки виготовляються в Україні і доставляються замовнику вже в готовому вигляді. KUBIS долучається до розробки та створення ергономічних меблевих рішень. 

Олександр Клименко, генеральний директор KUBIS, розповів про пріорітети роботи виробництва під час війни. 

Гостинна, тепла зустріч в колі людей, яких об’єднала ідея допомоги відбудові України.

Дякуємо спікеру та гостям. Ви неперевершені! Завжди раді бачити вас у нашому просторі.

До списку статей