А далі що?

Отже, ви стали володарем корпусних меблів, які виблискують новизною та мають ідеальний вигляд.

Сьогодні ми поділимося нехитрими порадами, як зробити так, щоб вони радували вас ще багато років. Адже пошкоджену поверхню подібних виробів практично неможливо відреставрувати підручними засобами в домашніх умовах.

Які кроки зробити, щоб цього уникнути:

  1. Розмістіть меблі подалі від опалювальних приладів і постійного впливу прямих сонячних променів. Відстань від нагрівальних елементів має бути не менше ніж 0,7-1 метра.
  2. Дотримуйтесь умов їх експлуатації. Використовуйте меблі згідно з їх функціональним призначенням, не перевищуйте максимально допустиме навантаження по вазі, рівномірно розподіляйте навантаження по всій площі полиць.
  3. При можливості не допускайте падіння на поверхню меблів важких твердих предметів.
  4. Періодично очищайте поверхню меблів. Для цього підійде волога м'яка тканина, або спеціальні засоби, які треба підбирати керуючись строго порадами виробника меблів.
  5. Не оминайте увагою меблі і зсередини - внутрішні полиці та шухляди теж потрібно протирати. А фурнітуру і комплектуючі потрібно очищати від пилу і навіть пилососити.

Дотримуйтеся цих правил і ваші меблі будуть радувати вас своїм прекрасним зовнішнім виглядом і ідеальною роботою багато-багато років.


 

До списку статей